PRIVATUMO POLITIKA

  • PRIVATUMO POLITIKA

    Informacija apie mūsų internetinės svetainės www.muzikosfaktorius.lt naudotojų apsauga yra labai svarbi, todėl rūpinames, kad pateikti asmens duomenis, būtu saugūs.Tvarkydami asmens duomenis, siekiame, kad jie būtų tikslūs, saugūs, konfidencialūs, tinkamai laikomi ir saugomi.
    Tvarkydami jūsų asmens duomenis mūsų įmonė laikosi Bendrojo asmens duomenų apsaugos reglamento ( toliau – BDAR), Lietuvos respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, bei kitų teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.
    Svetainę tvarko ir administruoja UAB Muzikos Faktorius. Remiantis teisės aktų nuostatomis, mes esame jūsų asmens duomenų valdytojas.
    UAB Muzikos Faktorius, juridinio asmens kodas: 141919638, adresas: Šeimyniškių g. 5A, Vilnius LT- 09312 , tel. +370 5 2779770, el.paštas: info@muzikosfaktorius.lt
    Kokia Informacija mes renkame ?
    - informaciją apie Jūsų apsilankymus www.muzikosfaktorius.lt interneto svetainėje bei naudojimąsi šia interneto svetaine (įskaitant Jūsų IP adresą, geografinę vietą, naršyklės tipą, iš kur buvote nukreiptas, lankymosi trukmę ir puslapių žiūrėjimų skaičių);
    - informaciją, kurią Jūs suteikiate mums tikslu prenumeruoti mūsų interneto svetainės paslaugas, pranešimus el.paštu ir/arba naujienlaiškius;
    - bet kokią kitą informaciją, kurią Jūs savo pasirinkimu siunčiate mums.
    - pokalbiai telefonu nėra įrašomi.
    UAB Muzikos faktorius renka ir tvarko šią informaciją:
    Kai asmuo registruojasi svetainėje:
    Vardas ir pavardė,
    El.pašto adresas,
    Vykdant pirkimą svetainėje:
    Vardas ir pavardė,
    Prekių pristatymo adresas,
    Telefono numeris,
    El.paštas
    Išrašant sąskaitą-faktūrą:
    Pirkėjo pavadinimas,
    Pirkėjo asmens kodas;
    PVM ir įmonės kodai,
    Adresas
    Kontaktinis telefono numeris
    Banko rekvizitai ( nutraukus sutartį)
    Informacijos rinkimo tikslas
    Informacijos rinkimo tikslas - interneto svetainei administruoti:
    Asmeniniai duomenys, pateikti šioje interneto svetainėje, bus naudojami tikslams, nurodytiems šioje privatumo politikoje arba aktualiose šios interneto svetainės dalyse. Mes galime naudoti jūsų asmeninę informaciją šiems tikslams:
    - Interneto svetainei administruoti;
    - Jūsų naršymo kokybei gerinti, pritaikydami šią interneto svetainę asmeniniams poreikiams;
    - Turint Jūsų sutikimą siųsti Jums el. paštu mūsų naujienlaiškį, kuris, mūsų manymu, gali būti Jums įdomus (Jūs galite bet kada informuoti mus, jeigu nebenorite, kad naujienlaiškis būtų Jums siunčiamas);
    - Prekių pardavimų ir paslaugų kokybės užtikrinimo tikslu;
    - Tiesioginės rinkodaros tikslu, siekiant pateikti Jums mūsų pasiūlymus, naujienlaiškius, ir informaciją apie mūsų prekes.
    Pirkėjas, sutikdamas, kad jo asmens duomenys būtų tvarkomi prekių ir paslaugų pardavimo www.muzikosfaktorius.lt internetinėje svetainėje tikslu, taip pat sutinka, kad jo nurodytais elektroninio pašto adresu ir telefono numeriu būtų siunčiami informaciniai pranešimai, kurie būtini prekių užsakymui įvykdyti.
    - be jūsų sutikimo mes neteiksime jūsų asmeninių duomenų jokioms trečiosioms šalims tiesioginės rinkodaros tikslais. Šioje interneto svetainėje yra nuorodų į kitas interneto svetaines. Mes nesame atsakingi už trečiųjų šalių interneto svetainių privatumo politikas ar praktikas.
    Mūsų svetainėje yra Facebook įskiepis, jis naudojamas komercijos ir reklaminės informacijos tikslais.
    Slapukai
    Dėl geresnės svetainės www.muzikosfaktorius.lt paslaugų kokybės, mes naudojame slapukus ( angl.cookies) Naršydami puslapyje jus patvirtinate, kad sutinkate su slapukais. Slapukai leidžia Jus atpažinti per kitus apsilankymus svetainėje, išsaugo ir pagreitina Jūsų vykdomas paieškas. Sutikimą naudoti slapukus Jūs galite duoti svetainėje pateiktoje nuorodoje apie slapukus paspaudę žymą ,,Sutinku,,
    Jūs galite bet kuriuo metu atšaukti mums duotą leidimą naudoti slapukus.
    Jūsų asmens duomenų saugojimo laikas
    Mes saugome Jūsų asmens duomenis ne ilgiau, negu to reikalauja duomenų tvarkymo tikslai ar numato teisės aktai, jeigu juose yra nustatytas ilgesnis duomenų saugojimo terminas.
    Mes siekiame nesaugoti pasenusių, neaktualių asmens duomenų, todėl juos atnaujinus yra saugoma tik aktuali informacija. Istorinė informacija yra saugoma, jei tai reikalinga teisės aktų nustatyta tvarka arba mūsų veiklai vykdyti.

    Privatumo politika galioja visiems vartotojams, kurie apsilanko www.muzikosfaktorius.lt svetainėje. Pirkėjui nesutinkant su šiame Privatumo politikos taisyklių nurodytomis Asmens duomenų apsaugos nuostatomis, Pirkėjas praranda teisę naudotis internetinės svetainės www.muzikosfaktorius.lt teikiamomis paslaugomis.